Obavijest učenicima br. 13./2018.

I.

Dragi učenici i poštovani učitelji srdačno Vas pozdravljam nakon proljetnih praznika. Nadam se da ste se odmorili te da ste spremni za nova saznanja usvajanjem gradiva i druženja sa svojim kolegama u školskim klupama. Napominjem, do kraja školske godine ostalo je deset tjedana, pa Vas molim da “zagrijete stolice” i marljivo skuplajte petice kako bi na kraju bili zadovoljni svojim uspjehom te veselo i bezbrižno uživali u ljetnim praznicima.

II.

Akcija skupljanja starog papira nazvana “Zeleni korak”, u suradnji s tvrtkom Unija papir iz Osijeka, bit će organizirana od utorka, 10. travnja do petka, 13. travnja 2018. godine od 12.00 do 14.00 sati. Papir će se skupljati u školskom dvorištu, pa pozivam sve učenike i djelatnike Škole da sudjeluju u navedenoj akciji. Kao i ranije, pisat ćemo količinu prikupljenog papira po razredima, a kada dobijemo sredstva isplatit ćemo svakom razredu zarađeni novac.

Akciji skupljanja papira priključila se i PŠ Šag.

III.

Stiglo nam je proljeće i za vrijeme malih i velikih odmora molim učenike da ne trče po hodnicima i u školskom dvorištu te da paze na svoju sigurnost kao i na sigurnost svojih kolega učenika i školske imovine.

Valpovo, 9. travnja 2018. godine

Ravnatelj: Dalibor Košutić, prof.v.r.