Obavijest učenicima br. 4./2018.

I.

Obavještavam učenike i djelatnike da Koordinacije udruga iz Domovinskog rata Valpovštine i ove godine organizira obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine akcijom „I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI„ u subotu 17. studenog 2018. godine u 17.30 na Trgu kralja Tomislava u Valpovu. Naša Škola će organizirati zajednički odlazak, iako se radi o suboti. Zadužujem razrednike od 5.-8. razreda da odrede dva učenika koji u 17.15 sati trebaju biti na Trgu kralja Tomislava gdje će dobiti lampion. Pozivam učitelje, učenike i njihove roditelje da svojom svijećom i nazočnošću odaju dužnu počast herojskom gradu Vukovaru i brojnim žrtvama koje su utkane u samostalnu Republiku Hrvatsku.

II.

U subotu, 17. studenog 2018. godine nastavljamo s odradom nastave. U školu dolaze učenici „A” smjene, a odrađuje se nastava od ponedjeljka. Za učenike putnike prijevoz će biti organiziran kao i svakim radnim danom.

III.

Radovi na energetskoj obnovi Škole nakon problema s grijanjem teku po planu. Molim učenike da se striktno pridržavaju uputa koje građevinska tvrtka zahtjeva od nas (zabrana prilaska radilištu i sl.) zbog vlastite sigurnosti.

IV.

Velika većina učenika razredne nastave prijavila se za odlazaka na filmsku projekciju  „Hotel Transilvanija 3”, u petak 16. studenog. Stoga će za učenike „A” smjene nastava početi drugi sat (od 08.50 sati), a učenici „B” smjene nakon predstave se vraćaju u školu, počinju s nastavom u 13.05 sati te nakon školske kuhinje u 15.35 sati odlaze kući.

Učenici koji neće ići na predstavu dolaze na nastavu: „A” smjena u 08.50 sati, a „B” smjena u 13.05 sati.

Učitelji su dužni nazočiti projekciji u dvorani kako bi pazili na učenike.

Valpovo, 14. studenog 2018. godine.

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.