„Zahuktala“ se sportska natjecanja

Učenici naše škole bili su izrazito aktivni u proteklih mjesec dana.

Županijsko  natjecanje u krosu 30.10.2018. (Valpovo)

Iako su na općinskom natjecanju bili jako uspješni, na županijskom natjecanju toga dana naši učenici nisu uspjeli napraviti značajniji rezultat.

U konkurenciji  dječaka 7. i  8. razreda  ekipno je osvojeno  peto mjesto.

U konkurenciji djevojčica 5. i 6. razreda ekipno je osvojeno  šesto mjesto.

U konkurenciji  dječaka 5. i  6. razreda  ekipno je osvojeno  šesto mjesto iako je učenik naše škole, Sven Sopić, na cilj došao prvi, što je za svaku pohvalu.

Općinsko natjecanje u šahu  08.11. 2018. (Valpovo)

Ovo se natjecanje održalo u prostorima naše škole, navedenog datuma. Sudjelovale su samo dvije osnovne škole, valpovačka i bizovačka. Osnovna škola Bratoljuba Klajića iz Bizovca je  bila uspješnija i plasirala se na županijsko natjecanje.

Našu su školu predstavljali:  Lucija Popović, Ivan Bilić, Fabijan Medved, Matko Varžić i Borna Budai.

Općinsko natjecanje u malom nogometu  za 7. i 8. razrede 16. 11.2018. (Petrijevci)

Nogometna ekipa  je ove godine bila prejaka za ostale škole u okolici. Svojim suparnicima nisu dali puno prostora za igru. U skupini su prvu utakmicu pobijedili rezultatom 4:1 , i to ekipu iz osnovne škole iz  Petrijevaca , a potom i ekipu iz osnovne škole iz Bizovca  5: 0. U finalnoj su se utakmici sastali s ekipom iz Koške, koju su također pobijedili 5: 0.

Za našu su školu igrali: Noa Petrović (cap.), Dino Grđan, Marko Sabo, Bepo Katunarić, Luka Tomoković, Lovro Pelivanović, Roko Markota, Niko Zelić, Danijel Novak, Sven Sopić, Tomislav Mađarević, Domagoj Kučinac.

Sretno dečkima na županijskom natjecanju 05. veljače 2019. god. u Osijeku.

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu  19.11.2018. (Donji Miholjac)

Na ovom natjecanju smo nastupili s ekipom za budućnost. Našu su školu predstavljale  tri učenice petog razreda Tara Silajdžija, Petra Viši i Iva Sobodić te Rea Perak iz sedmog razreda. Iako  već duže treniraju u  stolnoteniskom klubu u Valpovu, nekima od njih je ovo bilo prvo natjecanje. Na nesreću, bile su u skupini s odličnim i starijim djevojkama iz Osijeka i Donjeg Miholjca te nisu mogle prikazati sav svoj igrački potencijal. Uz marljivo treniranje dogodine od ovih djevojaka  možemo očekivati odlične rezultate.

 Voditelji : Marko Skelac  i Boris Šimić