Obavijest učenicima br. 5./2018.

I.

U subotu, 01. prosinca 2018. godine nastavljamo s odradom nastave. U školu dolaze učenici „A” smjene, a odrađuje se nastava od četvrtka. Ovom odradom nadoknadili smo onaj tjedan kada zbog grijanja nije bila organizirana nastava. Za učenike putnike prijevoz će biti organiziran, kao i svakog četvrtka.

II.

Prigodom proslave Dana grada Valpova Grad organizira besplatne kino projekcije za učenike naše Škole. Kino projekcije će se održati u ponedjeljak, 3. prosinca u 11.30 sati za učenike razredne nastave, a gledat će se animirani film Spašavanje Djeda Mraza. Učenici razredne nastave „B” smjene u Školu dolaze drugi sat, u 08.50 sati, dok će učenici „A” smjene nakon filma odraditi tri sata.

Za učenike predmetne nastave, 4. prosinca u 12.30 sati prikazat će se film Mali gangster. Po učenike predmetne nastave iz Bocanjevaca autobus će doći u 12.00 sati, a njihov povratak je u 18.20 sati (predmetna nastava „B” smjene nema zadnji sat).

Odvoz učenika predmetne nastave iz Narda i Šaga je u 14.00 sati.

III.

U četvrtak, 6. prosinca 2018. godine učenici prvog razreda „B” smjene u školu dolaze direktno na veliki odmor (09.30 sati) na objed u školsku kuhinju. U 12.30 sati Grad Valpovo za njih organizira posjet Sv. Nikole na Trgu kralja Tomislava. Učenici „A” smjene dolaze direktno na Trg u 12.30 sati te nakon susreta sa Sv. Nikolom u Školi odrađuju tri sata, odlaze u školsku kuhinju te potom svojim kućama.

IV.

U četvrtak, 6. prosinca 2018. godine u 18.00 sati po šesti puta u našoj Školi bit će organizirana Večer matematike u kojoj sudjeluje dio izabranih učenika i njihovih roditelja razredne i predmetne nastave. Toga dana, u „A” smjeni neće se održati peti i šesti sat nastave. Autobus će učenike u Bocanjevce odvesti u 17.30 sati.

Vjerujem da će Večer matematike proći na zadovoljstvo učenika, njihovih roditelja i nas samih, stoga molim sve uključene da daju svoj puni doprinos.

V.

Kao i svake godine, naša Škola uključena je u akciju Caritasa „Za tisuću radosti”. Sve narukvice smo prodali, zahvaljujem učenicima i roditeljima.

Pokušat ćemo i ove godine, u dogovoru s Caritasom, dio sredstava prebaciti na njihov račun, a s drugim dijelom obradovati nekoliko obitelji naših učenika slabijeg imovinskog stanja s poklon paketima kako bi i njima uljepšali Božić te dali do znanja da mislimo na njih.

VI.

Kao i prošle godine, Grad Belišće poklanja svim učenicima Valpovštine besplatno klizanje u određenim dogovorenim terminima. Klizanje je besplatno, a organizirani prijevoz autobusom učenici plaćaju 5,00 kuna. Svi razrednici moraju ponuditi učenicima mogućnost odlaska na klizanje i ukoliko više od polovine učenika želi ići, razrednik je dužan osigurati odlazak u jednom od ponuđenih termina. Ponuđeni termini su 5. , 12. i 19. prosinca 2018. godine od 10.00 do 16.00 sati.

Naši učenici su dobili besplatne termine klizanja 3. siječnja 2019. godine od 10.00 do 16.00 sati, pa pozivam učenike i njihove roditelje da u vlastittoj organizaciji iskoriste mogućnost besplatnog klizanja.

Valpovo, 28. studenog 2018. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.