Obavijest učenicima br. 7./2018.

I.

Dragi učenici, poštovane kolege učitelji, želim vam izraziti dobrodošlicu u školske klupe i uspješan nastavak drugog polugodišta.
Radovi napreduju po planu, ali pozivam na dužni oprez i poštivanje pravila. Ograđeni pristup gradilišta predviđen je samo za službene osobe stoga učenici i odrasle osobe ne smiju pristupiti istom.
Na zamolbu tvrtke koja izvodi radove pod velikim odmorom učenici će ostati unutar zgrade škole zbog vlastite sigurnosti. Iznimka mogu biti samo oni učenici koji se ne hrane u školskoj kuhinji, pa odlaze kupiti obrok i oni moraju isključivo koristiti pristupnu stazu od semafora do škole.

II.

Dio roditelja tražio je mogućnost da učenici nose preobuću za vrijeme zimskog perioda. Preobuća nije obvezna, a ako netko želi nositi preobuću odložit će ju gdje se i ranije odlagala obuća po razredima. Škola, nažalost, nije u mogućnosti garantirati da sve osobne stvari neće biti otuđene iako je u hodnicima Škole postavljen sustav kamera i od tada nismo imali nikakvih otuđenja stvari.

III.

Prema imovini u Školi molim da postupate kao i prema imovini u vlastitim domovima, a učenike koji to ne budu poštivali i budu uništavali imovinu, molim prijavite razrednicima ili nekom drugom djelatniku Škole. Takve učenike ćemo kazniti, a njihovi roditelji će platiti nastalu štetu. Čuvajmo ono što imamo!

Ugodan boravak u Školi vam želim te u slučaju bilo kakve potrebe molim da se s punim povjerenjem obratite vašim učiteljima, razrednicima i ostalim službama u Školi.

Valpovo, 14. siječnja 2019. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.