Obavijest učenicima br. 9./2019.

1. Zbog hitnih završnih radova bolje energetske učinkovitosti u kuhinji i blagovaonicama Škole, od utorka 26.02. do petka 28.02. ovi prostori bit će zatvoreni za konzumaciju hrane. U obje smjene učenici će dobiti pekarski proizvod i to na način da će razredna nastava obrok dobiti na gornjem katu škole (po razredima), a predmetna nastava će obrok dobiti pod velikim odmorom iz prostorije za informacije u holu.
Od ponedjeljka 04.03. kuhinja i blagovaonice bi trebale biti ponovno u funkciji.

2. Dan ružičastih majica, program je prevencije vršnjačkog nasilja, a obilježava se u srijedu 27.02.2019.godine. Pozivam sve učenike i djelatnike Škole da toga dana obuku ružičaste majice ili neki drugi ružičasti detalj i time podrže ovu hvale vrijednu akciju.
Stav Škole kristalno je jasan – NE bilo kakvom obliku nasilja i netrpeljivosti!

3. U petak, 01.03. održat ćemo,već tradicionalnu, NASTAVU POD MASKAMA. Pozivam učenike i učitelje da se maskiraju po želji – dajmo mašti na volju, nasmijmo se i dobro zabavimo. Napominjem, bez obzira na nastavu pod maskama, učenici su dužni poštivati kućni red  i primjereno se ponašati na nastavi.

4. U subotu, 02.03. održat će se Dječji gradski karneval. Okupljanje svih sudionika bit će ispred prodavaonice “Konzum” u samom centru Grada Valpova u 10.30 sati. Dođimo u što većem broju – i mali i veliki!

5. Akcija sakupljanja starog papira bit će organizirana u četvrtak 28.03.2019.  u vremenu od 11 do 14 sati. Prihodi koje ostvarimo prodajom papira ostaju svakom razredu (tko koliko skupi).

Valpovo, 25.02.2019.

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.