Obavijest učenicima br. 8./2020.

I.

Dragi učenici, poštovane kolege učitelji, želim vam izraziti dobrodošlicu u školske klupe u novoj 2020. godini. Još jednom podsjećam da poštujete svoje učitelje i pomognete im da vam pruže najbolje od sebe u poučavanju nastavnog gradiva jer krajnju korist dobivate upravo vi.

II.

Dio roditelja tražio je mogućnost da učenici nose preobuću za vrijeme zimskog perioda. Preobuća nije obvezna, a ako netko želi nositi preobuću odložit će ju u svoj ormarić (razredna nastava matične škole i područne škole), a predmetna nastava matične škole na mjesto predviđeno za odlaganje jakni i obuće. Škola, nažalost, nije u mogućnosti garantirati da osobne stvari neće biti otuđene, iako je u hodnicima Škole postavljen sustav kamera (nekoliko slučajeva otuđenja stvari uspjeli smo riješiti tim putem i kazniti počinitelje).

III.

Molim vas da postupate prema imovini u Školi kao i prema imovini u vlastitim domovima, a učenike koji to ne budu poštivali i budu uništavali imovinu, prijavite razrednicima ili nekom drugom djelatniku Škole. Takve učenike ćemo kazniti, a njihovi roditelji će platiti nastalu štetu. Čuvajmo ono što imamo!

Žao mi je što odmah moram podsjećati na način ponašanja, ali nadam se da se takvo što neće ni dogoditi nego ćemo razmišljati o pohvalama i nagradama, a ne o kaznama.

Ugodan i uspješan boravak u Školi te u slučaju bilo kakve potrebe molim da se s punim povjerenjem obratite vašim učiteljima, razrednicima i ostalim službama u Školi.

Valpovo, 07. siječnja 2020. godine

 Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.