Općinsko natjecanje u krosu

U utorak 12.10.2021. održalo se općinsko natjecanje za osnovne škole u krosu u Valpovu, na nogometnim terenima NK „Valpovka” u organizaciji OŠ iz Bizovca. Trčalo se u kategorijama djevojčice 5. i 6.razred, dječaci 5. i 6. razred, djevojčice 7. i 8. razred te dječaci 7. i 8.razred.

U kategoriji djevojčice 5. i 6. razred, ekipa iz naše škole je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju. Učenice koje su nastupile za našu školu su: Lorena Brezovac, Sara Bencak, Lana Žegarac i  Fani Katunarić.

Ekipa dječaka 5. i 6. razreda osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju. Za školu su trčali: Niko Razumović, Andrej Mijatov, Toni Fumić i Leon Belić.

U kategoriji 7. i 8. razred djevojčice, naša ekipa Školskog sportskog društva je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju. Nastupile su: Nera Markota, Iva Sudarić i Franka Pejak.

U kategoriji dječaci 7. i 8. razred, naša ekipa je osvojila 4. mjesto. Za školu su trčali: Vlaho Ilić, Lovro Mihaljević i Nino Lendarić. Nažalost ni jedna ekipa se nije uspjela plasirati dalje na županijsko natjecanje. Ekipe je vodila nastavnica Ana Vuković.