Obavijest učenicima br. 2./2022.

Dragi učenici, poštovani kolege učitelji, uspješno privodimo kraju treći tjedan nastavne godine.

I.

Evo nekoliko važnih informacija:

Nakon postavljanja vanjskih kamera u tijeku su radovi na sanaciji fasade oko cijele škole. Zabranjujem naslanjanje bicikala na fasadu oko cijele škole – posebno na zid dvorane (gdje se izvodi sanacija u cijelosti). Bicikle, ukoliko nema mjesta na natkrivenom dijelu kod dvorane, možete ostavljati i ispred ulaza br. 3 (ulaz prvih razreda – postoje stalci za bicikle) te sjedalo prekriti vrećicom u slučaju kiše. Bicikle koji budu smetali nesmetanom prolazu do dvorane i koji budu naslonjeni na fasadu, ćemo ukloniti pa vas molim da o tome povedete računa.

II.

Školski odbor je na sjednici održanoj 15.09.2022. godine donio odluku o prihvaćanju ponude za osiguranje učenika od posljedica nezgode tvrtke Euroherc osiguranje koja je ponudila  najpovoljnije uvjete, uz godišnju premiju  od 30,00 kuna po učeniku. Do 26.09. razrednici će prikupiti novac te ga 27.09. predati u računovodstvo.

Napominjem da je izuzetno važno osigurati se za samo 30,00 kuna godišnje (na taj iznos će biti prihvaćena ponuda) gdje god bili i što god radili te financijski ublažiti eventualne posljedice nezgode koja se nažalost svakome može dogoditi.

III.

U petak 30. 09. 2022. s početkom u 12 sati u kinu Corner bit će organizirana projekcija filma „Ljeto kad sam naučila letjeti”. Cijena ulaznice je povoljnija za naše učenike – 20,00 kuna. Pozivaju se svi učenici predmetne nastave da pogledaju ovaj hvaljeni film.

Taj dan umjesto sata razrednika ide se u kino – razrednici su obvezni biti s učenicima na projekciji filma te prikupljen novac prije gledanja filma predati Igoru Tonkoviću u Centru kulture.

IV.

U ponedjeljak 03.10. 2022. godine bit će organiziran radni – nenastavni dan zbog stručnog izleta učitelja i djelatnika Škole povodom Dana učitelja (05.10.).

V.

Škola će, kao i svake godine, sudjelovati u obilježavanju Dječjeg tjedna kojeg organizira Društvo naša djeca Grada Valpova. Više informacija učenici će dobiti od svojih razrednika.

Valpovo, 23.09.2022. godine

Ravnatelj
Dalibor Košutić, prof.v.r.