Obavijest učenicima br. 9/2023.

I.

U srijedu 19. travnja. 2023., dolazi nam u goste najveći mobilni planetarij u Hrvatskoj. Postavljanje planetarija u našoj sportskoj dvorani bit će zahtjevno, ali svakako preporučam iskoristiti ovu jedinstvenu priliku koja uključuje interaktivno multimedijalno predavanje uz prigodne pokuse. Više o tome roditelju mogu vidjeti na web stranici www.odiseja.hr. Cijena ulaznice je 5,50 eura, a učenici se trebaju izjasniti do srijede 5. travnja žele li nazočiti ovoj vizualnoj atrakciji uz stručno-edukativno predavanje.

II.

Kao što sam već ranije izvjestio, u školi postoji video nadzor vanjskog i unutarnjeg prostora. Svako uništavanje imovine kao i uništavanje stvari drugih učenika, bit će sankcionirano od strane Škole, a roditelji učenika platit će nastalu štetu. Nažalost, takav slučaj imali smo prošli mjesec, gdje su dvojica učenika devastirali bicikl ispred sportske dvorane. Ti učenici bit će kažnjeni, a roditelji će snositi trošak popravka bicikla.

III.

U srijedu, 5. travnja 2023. godine zadnji je dan nastave prije proljetnih praznika, nastava se odvija po redovitom rasporedu.

Nastava nakon proljetnih praznika počinje u ponedjeljak 17. travnja 2023. godine, a na nastavu prijepodne dolaze učenici „A” smjene.

Svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i ostalim djelatnicima Škole želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

 

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.v.r.