ZAVRŠNI KONCERT UČENIKA 1.RAZREDA (Palača Gutmann u Belišću 17.06.2024.)

Koncert prvih razreda glazbene škole bio je divan prikaz mladih talenata i entuzijazma prema glazbi. Učenici su izveli raznovrstan program, uključujući klasične skladbe, dječje pjesmice i izvedbe na različitim instrumentima poput klavira, violine, gitare, tambure, saksofona, flaute i klarineta.

Iako je ovo bio jedan od njihovih prvih javnih učenici su unatoč povremenoj tremi, pokazali izuzetnu predanost i trud. Njihove solo točke, iako jednostavne, bile su ispunjene iskrenom radošću i energijom koja je oduševila publiku. Posebno su dojmljivi bili izrazi radosti i ponosa na licima mladih glazbenika nakon svakog uspješnog nastupa.

Razrednici Nikola Barišić i Martin Hofman izrazili su zadovoljstvo koncertom, pohvalivši učenike za njihov trud i napredak. Istaknuli su kako su ponosni na svoje razrede i vjeruju da je ovo tek početak njihovog glazbenog puta.

Voditelj glazbene škole, Dalibor Košutić, također je izrazio svoje oduševljenje koncertom. “Ovi mladi talenti pokazali su nevjerojatnu hrabrost i predanost. Njihov javni nastup bio je uspješan i siguran sam da će nastaviti napredovati i rasti kao glazbenici,” rekao je Košutić.

Cjelokupna atmosfera bila je topla i puna podrške, što je dodatno motiviralo mlade glazbenike. Ovaj koncert je bio ne samo prilika za učenike da pokažu što su naučili, već i važan korak u njihovom glazbenom razvoju. Njihova predanost i napredak obećavaju svijetlu budućnost, kako za njih same, tako i za glazbenu zajednicu u cjelini.

Nikola Barišić