Pjevači zbora mlađeg uzrasta Glazbene škole sudjelovali u snimanju video-spota „Sretan Božić“

Pjevački zbor mlađeg uzrasta tek nedavno je formiran  i započeo s radom početkom studenog  2018. Čine ga polaznici Glazbene igraonice te dio učenika 1., 2. i 3. razreda Glazbene škole iz Belišća i Valpova. Voditeljica zbora je Romana Borš-Mačak, mag.mus., učitelj savjetnik.

Mali pjevači marljivo su prionuli na vježbanje i uključili se u projekt koji su organizirali osječki „Zumbići“. Sudjelovali su u snimanju video spota za pjesmu „Sretan Božić“ (tekst i glazba J.Grizbaher). Spot je snimljen na lokaciji ispred Sokolskog doma u Osijeku. Organizatori kažu kako je to bio najposjećeniji dan na ovogodišnjem Adventu.

Bilo je veselo, raspjevano i rasplesano! Djeca su strpljivo, poput pravih profesionalaca, slušala upute snimatelja koji su tražili višekratna ponavljanja pjesme da bi sa zemlje i iz zraka dronovima snimili kadrove.

Ispred Instituta za zborsku glazbu Polifonija i dječjeg zbora Osječki zumbići primili smo Zahvalnicu za sudjelovanje u ovom projektu. Uskoro očekujemo završetak video montaže i početak emitiranja spota u televizijskim programima.

Ako ste nestrpljivi, dođite na Božićni koncert u četvrtak, 20. prosinca 2018. u Centar kulture u Valpovu u 18:30 i poslušajte kako pjesma zvuči „uživo“ u izvedbi našeg najmlađeg zbora.

Kako je to izgledalo na snimanju u nedjelju, 9.12.2018., pogledajte u prilogu Slavonske televizije.

https://www.youtube.com/watch?v=5T8Yzs3PjsI