Obavijest učenicima i roditeljima/starateljima

I.

Zbog brojnih upita u svezi polaska učenika u Školu nakon ljetnih praznika obavještavam sve učenike i njihove roditelje da će 9. rujna 2019. godine u Školu ujutro krenuti učenici „A” smjene.

Kao i svake godine, u Školi smo prebrojili tjedne kao da nema prekida nastave preko ljeta te je iz toga proizašlo da nastava 9. rujna počinje s dolaskom učenika „B” smjene ujutro. To smo napravili želeći izaći u susret roditeljima koji rade po smjenama kako ne bi morali mijenjati svoju smjenu zbog svoje djece – naših učenika. Budući da su kolege iz Srednje škole Valpovo i OŠ Ivana Kukuljevića Belišće objavili da oni počinju nastavu s „A” smjenom, u Školi smo odlučili, na zahtjev roditelja, promijeniti jutarnju smjenu i postupiti kako piše na početku obavijesti.

II.

Kao i prošle godine, učenike sportaše koji su izborili poluzavršno natjecanje i državno natjecanje (gimnastika M/Ž, odbojka M, rukomet M, košarka M, streljaštvo M)   i zbor OŠ, odlučili smo nagraditi za postignute rezultate odlaskom na kupanje u Bizovačke toplice 1. srpnja 2019. godine (ponedjeljak) s polaskom u 09.00 sati iz školskog dvorišta tome će učenici dobiti informaciju od učitelja TZK-a i voditeljice zbora.

Napominjem da na bazen u Bizovac isključivo vodimo nagrađene učenike sa suglasnošću njihovih roditelja/staratelja na službenom obrascu.

Radujemo se zasluženom izletu s našim učenicima !

Ravnatelj: Dalibor Košutić, prof.