Obavijest učenicima br. 3./2022.

I.

Čestitam svim učenicima i djelatnicima naše Škole za izvrsno organiziran i realiziran 9. Katančićev jesenski sajam. Lijepo vrijeme pomoglo nam je u ostvarivanju svih zadanih ciljeva (obilježavanja Dana kruha, Svjetskog dana hrane..) te se ovom prilikom od srca zahvaljujem roditeljima, bakama i svim ostalima koji su nam pomogli da nakon sajma budemo istinski sretni i zadovoljni. Osmijeh na dječjim licima govorio je da su kao mladi poduzetnici ostvarili i rekordan dobrovoljni prilog na svojim štandovima. Ove godine sav ostvareni prihod ostaje na raspolaganju samim razredima, a novac će utrošiti onako kako se dogovore sa svojim učiteljicama (razrednicima). Stoga još jednom veliko hvala svima.

II.

Na inicijativu volonterke Ive Sopke (knjižničarke u Područnoj školi Veliškovci) naša škola uključit će se u akciju prikupljanja hrane za životinje na skrbi belišćanskih i valpovačkih volontera. Radi se o više od 80 životinja i svega 10 volontera koji isključivo sredstvima s „Aukcija za napuštene životinje s ulice” koje vode plaćaju hranu i veterinarske troškove za njih.

Akcija se trenutno provodi u belišćanskoj osnovnoj školi, povezujući Svjetski dan zaštite životinja s Dječjim tjednom. Naša škola će u petak 21.10.2022. godine tijekom cijeloga dana prikupljati hranu za životinje te barem malo pomoći u humanitarnom cilju ove akcije. Hranu treba donijeti do 15 sati u tajništvo škole, a poslije 15 sati javiti se nekome iz stručne službe.

Valpovo, 19.10.2022. godine

                                                                                                              Ravnatelj

                                                                                                Dalibor Košutić, prof.v.r.