OBAVIJEST UČENICIMA br. 10/2023

I.

Naša Škola obilježava Dan škole u petak 26. svibnja 2023. godine. Toga dana  učenici razredne nastave doći će u školu u 9.00 sati i sudjelovati u projektu „Mala škola Olimpijade” (demonstracija starih sportova tj. radionica za učenike). Učenici predmetne nastave dolaze u školu u 10.00 sati te će njihovi razrednici organizirati događanja od 10.00 do 12.00 sati. Dio učenika sudjelovat će u „Matijafestu” u organizaciji Grada Valpova i drugih institucija i udruga dok će dio moći sudjelovati i u sportskim igrama.

Autobus po učenike putnike dolazi u 9.45 sati (Šag/Nard i Bocanjevci/Gorice)

Generalna proba za Svečanu akademiju održat će se taj dan u 10.30 sati u Centru kulture.

U 18 sati u Centru kulture M.P.Katančić bit će upriličena Svečana akademija pa ovim putem pozivam sve roditelje, bake, djedove i sve ostale da podrže naše učenike u prezentaciji pripremljenog programa.

II.

U ponedjeljak 29.5.2023. godine u našoj školi bit će organiziran radni – nenastavni dan što znači da učenici toga dana ne dolaze na nastavu.

III.

Iz DVD-a Valpovo su zamolili da obavijestimo sve učenike da će u subotu 27. . 2023. organizirati „Dane otvorenih vrata”  od 9.00 do 12.00 sati – gdje će za sve zainteresirane biti prikazano sve ono što vatrogasci rade u svojoj zajednici.

IV.

Stiglo je proljeće i za vrijeme velikih i malih odmora sve češće će biti izlazaka u školsko dvorište. Molim učenike da se pristojno ponašaju te zabranjujem polijevanje vodom u dvorištu i u hodniku Škole.

Do kraja nastavne godine ostalo je 4 tjedna pa molim učenike da „zagriju stolicu” kako bi ostvarili što je mogući bolji uspjeh i zadovoljno otišli na ljetne praznike.

 

 Valpovo, 24.05.2023. godine

Ravnatelj

Dalibor Košutić, prof.